Ung Företagsamhet på gymnasiet

Ung Företagsamhet på gymnasiet

Gymnasieelever utbildas i entreprenörskap och ofta ingår att eleverna väljer att donera del av företagandets vinst till välgörenhet.

UF pågår under höst och vårterminen i tredje ring på gymnasiet och utbildningsformen ger ungdomarna möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagamhet och entreprenörskap. Ofta uppmanas eleverna att inkludera en donation av vinsten till välgörenhet.

Aim UF är ett UF företag, drivet av fem unga tjejer, som erbjuder en justerbar ring i 100% återvunnet silver som bokstavligen ger fingret till cancer. Visionen är att ringen ska bli en stark symbol för engagemang och stöd för de som har drabbats av cancer, samt bidra till att föra den livsviktiga cancerforskning framåt genom en donation på 25 kr per såld ring till Cancerfonden. 

Ringen säljs för 350 kr, där 25 kr till Cancerfonden är inkluderat.

När du beställer Aim UF silverring via KÄMPAmössans hemsida donerar tjejerna ytterligare 25 kr per såld ring tilll Barncancerfonden.

Ringen skickas med post där frakt på 15 kr tillkommer. Beställer ni även någon av KÄMPAs produkter skickar vi i regel med spårbar försändelse som kostar 54 kr.

Här finns silverringen att beställa, beställningslänk.

Det här är starten för ny tradition att ta in och lyfta ung företagsamhet. Vi går ut stark med Aim UF kaxiga silverringar som bokstavligen ger cancer fingret!

2023-12-14 14:32
Tillagd i varukorgen