Äntligen en hälsning från Erika

Äntligen en hälsning från Erika

KÄMPA är superstolta över vår Erika som är med det här glada gänget till Paris. Gänget som servar att cyklisterna får fika, lunch och fika igen under dagens långa cykling. På varje rastplats sätts det upp tälttak för skydd mot ömsom regn, ömsom het sol. Vattendunkar bärs farm för påfyllning. Inte nog med det - det servas cyklar och ges lite massage kan vi tro.

Här är de som alltid ligger stegen före och ser till att allt verkligen funkar; Malin, Yoda, Z, Hasse, Lina, Sebastian, Elin, Johan, Olle och Erika. Serviceteamet skapar förutsättningen för att vi cyklister ska kunna fokusera. Helt ovärdeliga och alltid med ett leende på läpparna. Ni är grymma!

Runt 10 timmar på sadeln per dag ger ömma baksidor på många håll. Men vi vet att humöret är på topp och i de många uppförsbackarna på slutet kunde det visst höras a capella från en av klungorna, allt för att fokusera på annat en kort stund. Kanske sång uppstod efter att ha passerat Collegiale Notre-Dame-en Vaux i farten. En romansk kyrka daterad 1100- talet. Cyklisterna kan omöjligt stanna och beskåda alla sevärdheter som passeras. Minnet får bevaras och planer smidas för att komma tillbaka ett annat år.

Vill du veta mer? Besök Facebooksidan - Team Rynkeby Täby.
Via Team Rynkeby officiella hemsida kan du göra en ansökan om att komma med till 2023 års välgörenhetsprojekt, som sägs vara Europas största på cykel.

2022-07-15 09:50
Tillagd i varukorgen