Välkommen!

"Ingen kan göra allt - men alla kan göra något!"

KÄMPAmössan arbetar för att samla in pengar till välgörande ändamål för barn med sjukdomar. Vi som står bakom föreningen gör allt arbete i föreningen på vår fritid och vi tar bara betalt för materialkostnaden för våra produkter. Allt överskott går till vår insamling, och det är där du behövs!

Genom ditt bidrag, hjälper du direkt till att fler barn får möjlighet till ett friskare liv.

Under 2023 gick hela vårt överskott till Barncancerfonden för livsviktig forskning om barncancer.

Allt tillverkas för hand och helt ideellt. Flera textilleverantörer och textildesigners bidrar med material eller ger rabatter. Och det är enkelt att stötta KÄMPAmössan. Titta på våra produkter här på sidan. Säkert har du någon som blir glad över att få en present, given med dubbel omtanke. 

Det går så klart även utmärkt att lämna ett bidrag till vår insamling utan att köpa en produkt, mer information hittar du under rubriken "produkter".

Tack för att du hjälper KÄMPAmössan med vår insamling!

Kom med! Bli medlem

Vi vill gärna ha dig med i KÄMPAföreningen, därför är ett medlemsskap öppet för alla som delar föreningens målsättning (läs mer här). Medlemsskap bekräftas genom erlagd medlemsavgift som för närvande är 50 kr per projektår 1/9 - 31/8.

KÄMPAselfies

Skicka oss era bilder. Vi vill se var i världen KÄMPA hamnar! Här

Swish

123 107 1992

Senaste nytt:

  • Samarbete

    Samarbete

    Med vår insamling för Barncancerfonden samarbetar vi tajt med Team Rynkeby. Vi vill därför visa Team Rynkeby Stockholms fina armband, Knut. 

    Läs mer…
    2024-06-24 21:35

Fler nyheter

Tillagd i varukorgen