Nu är de igång!

Nu är de igång!

Tour de Paris 2022 innefattar 8 dagar och 1339 km tills Team Rynkeby Täby når målgång i Parc de la Villette i Paris lördagen den 16 juli.

Nu är de igång! Följ med tillsammans med KÄMPA, vi har Erik på plats i serviceteamet - håll utkik, vi hoppas hinna få ord och bild från henne under veckan. 

De startar i Prag, cyklar via Plzen västeröver in i Tyskland vid Nürnberg, Bamberg, Würzburg. Efter Heidelberg följer de Rhen för att nå Strasbourg och sen vidare in i Frankrike via Metz till Verdun och sedan genom Champagne vidare till målet - Paris.

Rutten bjuder på mycket natur, kultur, historia och fantastiskt vackra vyer - ett kännetecken för Team Rynkeby Täby som minutiöst planeras av Magnus och Gunnar i spetsen.

Europe & Paris…are you ready!

KÄMPA följer denna fantastiska rutt - och vill du bidra till insamlingen för Barncancerfonden så skänk ett bidrag till Täby-gängets Swish: 123 570 30 20 💛

Under projektåret deltar många givmilda sponsorer. ZeroMission och U&We  för klimatkompensation motsvarande 31 ton CO2. 🌱🌿 ZeroMission är experter på klimatkompensation och hjälper företag/organisationer att klimatkompensera på ett certifierbart och spårbart sätt och framför allt i klimatkompensationsprojekt som ger social nytta.

Värt att belysa är att ZeroMission har sponsrat Team Rynkeby Täbys klimatpåverkan under de årliga rutterna sedan 2018.

Klimatkompensationskostnaden i år motsvarar 31 ton CO2. Klimatkompensationen sker genom restaurering av en vattenkraftanläggning i Indonesien för att skapa ren och hållbar energi. Projektet bidar också till befolkningen får en mer stabil tillgång till energi.

Klimatkompensera du också! Bind koldioxid! Läs mer på: https://zeromission.se/

Nu är de igång! Följ med tillsammans med KÄMPA, vi har Erik på plats i serviceteamet - håll utkik, vi hoppas hinna få ord och bild från henne.  

2022-07-09 10:19
Tillagd i varukorgen