KÄMPA följer Team Rynkeby Täby

KÄMPA följer Team Rynkeby Täby

Har ni hört om fundrider? KÄMPA känner ett gäng och kommer att följa deras slutetapp. Tänk att man kan cykla eller sy för att samla pengar. Pengar till barn med allvarliga sjukdomar som cancer ❤️

Fundridningssäsongen 2022 går in mål även kallad ”The Tour de Paris” . Mållinjen når de efter 1 339 km och leder från Prag till Paris. Start är lördag kl 8:00. Det är finalen av årets välgörenhetsprojekt som startade i oktober 2021. Under månaderna hände flera insamlingsaktiviteter: Spin of Hope, Skolloppet, Sing for Hope ... Uppmuntra företag och människor att stödja insamlingen för barn som lider under allvarliga sjukdomar som cancer var fokus under förra hösten, vintern och våren.

För att vara en fundrider samlar du inte bara pengar utan du behöver också träna för att bli en ryttare för 8 dagars cykeltur. Tour de Paris 2022 är den stora smällen 💥 , fyrverkerierna 🎆 för varje fundrider säsong. Över 2000 fundriders cyklar mot Frankrike och täcker Paris i gult lördagen den 16 juli. Detta skapar medvetenhet för det gemensamma syftet: rädda barns liv. Under de kommande dagarna kommer gator och sociala medier att gulna för att samla in så mycket som möjligt i donationer fram till mållinjen i Paris. Hur är det med dig? Alla donationer räknas. 

Swish direkt till Team Rynkeby Täby: 123 570 30 20

Läs mer på Team Rynkeby hemsida.

2022-07-08 17:03
Tillagd i varukorgen