Nyhetsbrev ute!

Nyhetsbrev ute!

Nu i dagarna går vårt nyhetsbrev ut  som mail till alla våra medlemmar. Har du inte fått det?

Kontakta oss och lämna din mailadress så ser vi till att du får dem framöver!

Är du inte redan medlem? Lätt fixat, läs här hur du gör!

Hej alla medlemmar!
Sommaren gör så sakteliga sitt intåg och vi tänkte fira det med att lansera vårt tredje nyhetsbrev!

SÅ vad skulle vi kunna skriva om kvartal 3? Vi märker att säsongen för mössor dalar med hopp om vår- och sommarvärme samt att vi i KÄMPA har tagit det lite lugnare under april och maj vad det gäller vår synlighet på sociala media. Flera av oss engagerar oss i Team Rynkeby Täby och det har varit bråda dagar kring eventet Skolloppet där insamlade medel går till Barnhjärnfonden, som ligger även KÄMPA varmt om hjärtat.
 
Tack alla ni som är med oss, utan er blir det faktiskt inget KÄMPA. Ditt medlemskap täcker bankavgifter och transaktionskostnader, inköp av emballeringspåsar och porto när KÄMPA skickar en mössa i present till någon av de barn som är de verkliga kämparna.
Vi har de senaste månaderna skänkt mössor till sin cancer. Det har varit uppskattat och vi älskar att få se bilder som föräldrarna skickar tillbaka till oss.
KÄMPA behöver dock verkligen fler medlemmar som hjälper oss att täcka för främst bankavgifter. Nu har vi tre månader kvar på detta projektår, hjälp oss i slutspurten. Vi kommer inte att nå förra årets insamlade pott på 300.000 kr men vi siktar på 250.000 kr OCH det är riktigt bra med tanke på att även vi agerat digitalt sedan pandemins intåg.

Kvartalsrapport Resultat 2021-05-31; 199.404 kr
Hittills i år har vi sålt 900 mössor. Vår storsäljare, men vi hoppas att våra kassar kan ta fart då vi endast använder material som återanvänds och det vill vi gärna uppmärksamma.

Event under perioden: ICA Barkarby. Stort tack till er alla som kom förbi oss i på Ica Maxi Barkarby söndagen den 25/4! Sammanlagt inbringade dagen 5000 kr som gick till Barncancerfonden.  Pågående men även kommande event: Wira Bruk i Roslagen. På nationaldagen den 6/6 stod vi första söndagen av tre tillsammans med konstnären Tove Li. Vi säljer såklart våra omtyckta mössor och kassar i alla möjliga härliga färger och mönster.  Vi söker även fler eventplatser och tar gärna emot förslag på framtida event.  
Gåva från sdsSupersnygg vepa har donerats av Maria och Per Dahlin. Den kan vi använda för marknadsföring och synlighet vid event.

Följ och dela oss vidare ”ingen kan göra allt – men alla kan göra något” 

Carina, Linda, Erika, Jenny och Maria 

Ps. Ni som vill får jättegärna tagga KÄMPA när ni gör inlägg på sociala medier, tack på förhand.

2021-06-08 22:19
Tillagd i varukorgen