Tack ICA Flygfyren!

Tack ICA Flygfyren!

Mitten av november närmar sig och 50 stycken KÄMPA tomteluvor och lika många  hårtofsar ska levereras till Ica Flygfyren i Norrtälje. En stor beställning för en liten förening - och ack så viktig. 

Linda tar täten och syr så att trådarna rusar och tisdag den 3 november har vi syjunta på Scandic Roslags Näsby i Täby. Hotellet lånar, som så många gånger tidigare till både KÄMPAmössan och Team Rynkeby – God Morgon Täby, ut en lokal till förmån för vårt insamlingsarbete till svårt sjuka barn. 

Vi får, som alla andra, Corona-anpassa vår kväll och istället för drop-in av vänner, familj och bekanta så är deltagarna helt enkelt vi i styrelsen samt Minna och Alice. Vi syr tomteluvor, skrattar och äter dadlar doppade i lakrispulver. Alice tar, med hjälp av Linda, täten med hårtofsproduktionen.

Under kvällen får vi även besök av Ica Flygfyrens Andrea Sylvén som kommer för att se hur vår syjunta går och hur luvorna blir till. Vi får välbehövlig hjälp med tofsarna till luvorna och vi får även chansen att överlämna ett diplom för Ica Flygfyrens fina bidrag till Team Rynkeby – God Morgon Täbys insamling till Barncancerfonden. 

Lagom till 1:a Advent är det således dags för överlämningen och Linda åker ut till Norrtälje och Ica Flygfyren med värdefull last. Tomteluvorna och hårtofsarna ska delas ut och bäras av butikens anställda under december månads julstök för att skapa och sprida julstämning både bland  kunder och personal. 

Tomteluvorna blir högt uppskattade och tack vare beställningen på 50 tomteluvor så har vi kunnat sätta in ytterligare 15.000 kr till Barncancerfonden. Vi är så otroligt stolta över vårt bidrag som gjorts möjligt av Ica Flygfyrens generösa beställning och vi ser framemot framtida gemensamma samarbeten. 

Med hopp om ett friskare 2021!

2020-12-28 20:48
Tillagd i varukorgen