Event vid ICA Barkarby

Rapport Q3 1 mars - 31 maj 2021

Resultat 2021-05-31; 199.404 kr

Hemsidan rullar på. Desto mer aktiva vi är på sociala media desto fler klick och beställingar på hemsidan.

Vi behöver fler medlemmar som vill hjälpa oss att med sin medlemsavgift på 50 kr täcka för årets bankaviter. Tyvärr ser vi att de hittills 52 betalande medlemmarna inte räcker för detta. Häri ligger vår utmaning att se till att vi blir fler.

Stor tack till SDS som sponsor för  materialinkp. tort tack till Maria och Per Dahlin som donerat en fin vepa för marknadsföring och synlighet vid event.

Tagga gärna #kampamossan

Rapport Q2 1 december 2020 - 28 februari 2021

Hemsidan som vi är väldigt stolta över har nu varit igång sedan 9 december 2021. Det har inkommit ca 70 beställningar via hemsidan med ett totalt värde på 26.550 kr.

Resultat 2021-02-28; 141.134,81kr

Vi har fortsatt lagt stor del av vår tid på att få ordning på hemsidan. Eftersom vi sett en ökad efterfrågan iom att vi lagt ut bild och text på Instagram, och även Facebook, så har vi lagt stor vikt vid att frekvent dela inläggen. Vi har valt att delat upp mösslagret mellan Linda, Carina och Erika så vi ansvarar för lite olika tyger. Det ger överblick och var och en kan se tillgång på respektive tyger. Vid beställning av mössor från oss alla blir det en knepig utmaning i logistiken, men med tät och rak kommunikation oss emellan fixar vi detta galant.

Nu har vi faktiskt kommit halvägs på KÄMPAs första verksamhetsår och vi är än mer taggade att driva detta projekt. Det ger härlig kontakt med kunderna. Vi känner att vårt engagemang uppskattas och det motiverar oss att fortsätta. Vi summerar halvägs in på året och ser resultatet landa på 141.000 kr. Det är fantastiskt. Vi kommer dock eventuellt att behöva reservera en del att resultatet för inkomstskatt, men det är inte fastlagt ännu. Det finns därför en liten risk att inte hela vår insamling kan gå oavkortat tillBarncancerfonden, men vi ser ändå resultatet så här långt som mycket lyckat.

Vi vill än en gång tacka Team Rynkeby - God Morgon Täby som är vår samarbetspartner och hjälper till att sprida KÄMPA i sociala kanaler.

Nu hoppas vi på en öppnare vår och sommar och att vi kommer kunna komma ut till företag och events med våra mössor, kassar, scrunchies, buffar och helt säkert kommer det minst en ny produkt under våren.

Väsentliga händelser har varit ett möte på Scandic där vi ägnade flera timmar åt att strukturera hemsidans slutfinish. Vi har skickat ut pressrelease till flera tidningar i norrort, men tyvärr utan napp.


Rapport Q1 1 september - 30 november 2020

Vi har idag 37 medlemmar och tack vare medlemsavgiften som fn är 50kr/år täcker detta våra administrativa avgifter såsom bankavgifter, Swish, hemsida och domän.

Resultat 2020-11-30; 70 406,75 kr

Kvartalsiffrorna visar tydligt en minskad försäljning i år jämfört med föregående års period och den stora anledningen är den pandemi som drabbat oss alla. Vi har ett stort behov av att presentera våra mössor vid företags- och motionsloppsevent. Dessa har nästan helt uteblivit. Därför har vi passat på att lägga mycket tid på att skapa en hemsida. Vi valde att bygga den via Visma som också har gett 100 % rabatt för ett två års abonnemang.

Vi har ett nära och nödvändigt sammarbete med Team Rynkeby - God Morgon Täby och här märks stora svårighet i och med att Teamet inte får träna ihop som de brukar, de får såklart inte hålla event och vi söker hela tiden nya vägar att hitta ut till alla som vill vara med oss i kampen mot barncancer.

Nu försöker vi komplettera mössorna med andra produkter som till exempel kassar. Materialet för dessa har vi i år bestämt att inte köpa in nytt material till utan syr av vad vi redan har.

Silversmycken har gjorts av Peter Fischer och även hans oerhört populära snidade smörknivar av ene har visat sig vara en riktig lyckoträff hittills i år.

Vi försöker även vara aktiva på sociala media som Facebook och Instagram. 

Nu hoppas vi att december tar ett språng med försäljningen inför jul, särskilt som vi planerar att lansera vår hemsida med tillhörande webshop!


Tillagd i varukorgen